VARFÖR BRY SIG?

 

 

MÅNGA AV OSS JOBBAR IHJÄL SIG!

Av 1 854 enskilda firmor i Sverige som inriktar sig på Porträttfotoverksamhet så omsätter 103 stycken över 500 000 kronor per år. Det är 5% som är på vägen mot att kunna leva på sitt företag och 95% som inte är det.

(siffror från 2016)

FAKTA!

 

 

DU ÄR LÖSNINGEN

 

Vi vill säga på en gång att vi inte kan ge dig en snabb fix, ingen lösning som räddar dig -  för den enda som kan göra det är du. Den enda som kan göra jobbet är DU, men för att du ska kunna det så måste du både TRO att du kan och du måste ha rätt verktyg. 

BOKA EN PRIVATKURS

 

 

Vi vill att du ska sluta stoppa huvudet i sanden och börja känna att du har kontroll över vad du gör. Känna att du är någon att räkna med. Alla har vi olika utmaningar, ibland är det prissättning, ibland är det sälj - eller kanske bara o nå ut till rätt person.

Men vägen framåt är inte att du talar om för dig själv att du inte kan -

det är att du tar reda på HUR du kan!

VAD

 

 

KOM, DET BLIR KUL!

Coaching eller mentorskap?
Det är du och en lärare och alla frågor du kan tänkas ha. Vi tar pulsen på dig innan vi ses och planerar din tid med oss för att du ska få ut så mycket som möjligt. 

HUR

 

Plats: Studio i Kragstalund, Vallentuna/Stockholm eller Skype


Du som bor utanför Stockholm kan välja att boka din kurs el mentorskap på Skype. Observera att väljer du Skype för privatkursen så delas din tid upp på två tillfällen.

WHATS IN IT FOR YOU?

Lär dig att jobba för att leva - inte leva för att jobba

Bygg din egen kurs utifrån de områden som du vill stärka i ditt företag. En privatkurs pågår antingen mellan kl 9-15 eller kl 10-16 hos oss i Vallentuna men bor du utanför Stockholm kan du boka din kurs över Skype och den delas då upp på två tillfällen.

Dessa ämnen är förslag på vad du kan boka, men har du utmaningar som du tror att vi kan hjälpa dig med - berätta för oss så syr vi ihop en unik kurs för just dig!

MOMENT DESIGN

6 timmar med demonstration av en coach och egen fotografering.

Lär dig hur du får naturliga, avslappnade och ärliga bilder samt hur du instruerar dina kunder utan att posera. Knyt dina kunder till bilderna och sälj enklare.

Välj mellan inriktning Par eller Familj. Prata med oss om du är osäker på vad som passar dig bäst eller om du vill inrikta dig på annat, t ex Moment Design för företag eller Moment Design vid Bröllop.

STRUKTUR, FLÖDE, SÄLJ

Utan struktur och ett utarbetat arbetsflöde och kundflöde står vårt företag stilla.

Anledningen till att vi kan vara effektiva och konsekventa i vår kommunikation är att vi har en struktur och ett flöde på den. Med ett tight flöde har vi mer tid över till annat - som vår familj.

Och vad är en säljare för dig och hur säljer du? Vet dina kunder vad de vill ha eller händer det ofta att de inte kan välja och vill återkomma senare?

VARUMÄRKE & SEO

För att nå ut så behöver du en grund att stå på. Den grunden är ditt varumärke.

Vi vågar säga att ditt varumärke är det viktigaste i ditt företag och att du hellre skall satsa på att skapa detta än att skapa en logga. När du har koll på ditt varumärke kan du också få koll på din marknad och hur du når ut.

PRISSÄTTNING

Hur mycket behöver ditt företag omsätta för att du skall kunna ta ut lön? Vad ska du ta betalt?

Vad kostar du egentligen per timme och har du verkligen all tid i världen att jobba med dina kunder? Vem är det som betalar när du säger Ja till en kund när du borde sagt Nej?
Detta ämne kräver förberedelse av dig.

 BLI EN AV DE 5%
"Ni är så j*vla bra! Helt otroligt och fantastiskt att Beloved idén funkar så klockrent! Jag var på kurs hos er igår söndag hade en bröllopsfotografering idag måndag och testade er idé med inviter och samtal och det fungerade så himla bra helt klockrent! I loved it! Så enkelt att fotografera och få paret avslappnat och inte ens fatta att jag fotograferade dem.
Jag var skeptisk till sättet att fotografera hos er som ni kanske förstod men är helt övertygad och konverterad nu när jag har fått testa det på ett eget par. Jag kan varmt rekommendera deras kurser. Har gått prissättning, bildvisning och beloved bröllopsfotografering. Kanon kurser alla tre"
- Helen Shippey

KOM O UTVECKLA DIG O DITT FÖRETAG

Anmälan är bindande och du har möjlighet att delbetala räntefritt i upp till 20 månader. I annat fall betalas bokningsavgift vid bokning och resterande del 2 veckor innan kurstillfälle.

PRIVATKURS

5 500 KR

INKLUSIVE MOMS

1 TILLFÄLLE

6 TIMMAR

SKRÄDDARSYS 

FACE2FACE EL SKYPE

BOKA

MENTORSKAP

11 000 KR

INKLUSIVE MOMS

7 TILLFÄLLEN

12 TIMMAR

 SKRÄDDARSYS

 FACE2FACE EL SKYPE

BOKA
HAR DU FRÅGOR? MAILA OSS
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.