FAMILJEFORMULÄR TEENS

300,00 SEK

Inför alla våra fotograferingar så lär vi känna våra kunder vare sig de är barnfamiljer, brudpar eller företagare!

Vi ställer frågor vi behöver ha svar på för att göra deras upplevelse så unik som möjligt.

 

Vi jobbar med Moment Design (Beloved & Playful Heart) och är alltid ute efter att göra våra möten med kunder så minnesvärda som vi bara kan och svaren på dessa frågor hjälper oss att komma framåt, lära känna våra kunder och även utbilda de om vad som kommer hända framåt.

 

Med det här formuläret, som innehåller 15 frågor specifikt för familjer med äldre barn (13 år och uppåt) får du bland annat möjlighet att veta mer om familjen inför deras fotografering, vad de har för tankar kring slutprodukten samt ge en rad nyttiga tips till familjen.


Såhär gör du: Skapa ditt eget konto så får du en egen portal dit du kan återkomma när som helst. Alla dina filer finns på ditt konto och du kan ladda ned dessa när som helst.

Produkten är en digital produkt och kan på grund av sin beskaffenhet inte återlämnas. Vid köp av denna produkt godkänner du att du ej har ångerrätt på produkten. Har du frågor om innehåll eller annat gällande produkten så ber vi dig kontakta oss innan köp. Denna produkt kan EJ återlämnas!

Om du önskar beställa produkten mot faktura så ber vi dig istället att maila oss på [email protected] med följande information:
- Vilken produkt önskar du köpa
- Ditt organisationsnummer eller personnummer.

Kontoinformation

Behöver du hjälp? E-post kundsupport

Fortsätt

Extra kontaktinformation

arrow_drop_down
Fortsätt

Adress:

Betalning
Betalning
Visa Mastercard Discover Americanexpress Default Ny
PayPal

Kortinformationen sparas på en säker server.

Fortsätt

Slutför

Produkten är en digital produkt och kan på grund av sin beskaffenhet inte återlämnas. Vid köp av denna produkt godkänner du att du ej har ångerrätt på produkten. Har du frågor om innehåll eller annat gällande produkten så ber vi dig kontakta oss på [email protected] före ditt köp!