FAMILJEFORMULÄR BUSIGA FAMILJEN

300,00 SEK

Inför alla våra fotograferingar så lär vi känna våra kunder vare sig de är barnfamiljer, brudpar eller företagare! Vi ställer frågor vi behöver ha svar på för att göra deras upplevelse så unik som möjligt.

 

Vi jobbar med Moment Design (Beloved & Playful Heart) och är alltid ute efter att göra våra möten med kunder så minnesvärda som vi bara kan och svaren på dessa frågor hjälper oss att komma framåt, lära känna våra kunder och även förbereda de för försäljning i framtiden!

 

Med det här formuläret, som innehåller 15 frågor, får du bland annat möjlighet att veta mer om familjen inför deras fotografering genom frågor som är anpassat för familjer med yngre barn (upp till 13), vad de har för tankar kring slutprodukten samtidigt som du utbildar de kring er session och vad som händer framåt.

 

Kontoinformation

Behöver du hjälp? E-post kundsupport

Fortsätt

Extra kontaktinformation

arrow_drop_down
Fortsätt

Adress:

Betalning
Betalning
Visa Mastercard Discover Americanexpress Default Ny
PayPal

Kortinformationen sparas på en säker server.

Fortsätt

Slutför

Produkten är en digital produkt och kan på grund av sin beskaffenhet inte återlämnas. Vid köp av denna produkt godkänner du att du ej har ångerrätt på produkten. Har du frågor om innehåll eller annat gällande produkten så ber vi dig kontakta oss på [email protected] före ditt köp!