Företagsplaneraren Evil Plan

500,00 SEK

Har ni tänkt på att ett företag är som att ta hand om en hel familj? Olika individer med olika behov av uppmärksamhet, omtanke, struktur och tid. Ja, ungefär som att du behöver lägga ner uppmärksamhet, omtanke, struktur och tid på marknadsföring, fakturering, branding, hemsida, blogg, arbetsflöden, affärsplaner, fotograferingar och just ja, alla sociala medier. Oh my god! Jag som bara ville fotografera!

Ungefär så kände vi också. Vi hade ett stort behov av att samla ihop oss själva och våra företag. Alla i samma båt. Alla hästar i hagen. Så föddes vår idé om produkten Evil Plans.

Vi har arbetat, svettat och gråtit fram en omfattande företagsbibel (utan religös innebörd) I Evil Plans kan du som företagare jobba dig igenom steg för steg och fundera kring ämnen som affärsplan, marknadsföring, hur ser min grafiska profil ut och varför, vad drömmer jag om och hur ska jag nå dit. Allt det och mycket mycket mer i en och samma produkt.

Vi vill att Evil Plans ska vara en handbok för dig genom ditt företagande. En plats du kan återvända till ofta. För att hitta inspiration, för att samla ihop dina tankar och fokusera på det som är viktigt och för att på sikt också kunna ha en tydlig plan för hur ditt företag ska skötas den dagen du anställer någon som du ska lära upp. Tada!

Evil Plans är en 35 sidor fullspäckad företagsbibel med massor av godsaker:

Affärsplan
Branding
Marknadskanaler
Sociala medier
Hemsida
Blogg
Inriktning
Typsnitt & färger
Logga
System
Arbetsflöden
Mål

Kontoinformation

Behöver du hjälp? E-post kundsupport

Fortsätt

Extra kontaktinformation

arrow_drop_down
Fortsätt

Adress:

Betalning
Betalning
Visa Mastercard Discover Americanexpress Default Ny
PayPal

Kortinformationen sparas på en säker server.

Fortsätt

Slutför

Produkten är en digital produkt och kan på grund av sin beskaffenhet inte återlämnas. Vid köp av denna produkt godkänner du att du ej har ångerrätt på produkten. Har du frågor om innehåll eller annat gällande produkten så ber vi dig kontakta oss före ditt köp!