KÄRLEK, (CHOKLAD) O EN SPARK I BAKEN

 

Kan vi prata om elefanten i rummet nu? Nu när jag har f-skatt o företag, hur gör jag egentligen? När ska jag göra vad och hur ska det gå till o tänk om jag gör fel? Var hittar jag mina kunder och hur får jag tid till o göra allt jag vill o behöver? Jag oroar mig ofta över pengar på banken och hur får jag kunder att köpa det jag vill sälja? Hur ska jag ens kunna ta betalt - jag är ju bara en bluff.

Nu är det dags att sluta stoppa huvudet i sanden och skjuta upp saker du vet att du behöver göra och ta tag i det du hela tiden tänker på, men aldrig gör något åt.

 

 

JO - DU KAN!

Vi vill säga på en gång att vi inte kan ge dig en snabb fix, ingen lösning som räddar dig -  för den enda som kan göra det är du. Den enda som kan göra jobbet är DU, men för att du ska kunna det så måste du både TRO att du kan och du måste ha rätt verktyg. Du är inte ensam om att känna det som att du inte vet vad du gör och säger meningen "Äh, jag gör det imorgon" oftare än du är bekväm med. Det är dags att ta steget ut ur ditt eget huvud och ta o börja skaffa verktyg för ett hållbart företagande.

Nu är det dags att börja känna att du har kontroll över vad du gör. Känna att du är någon att räkna med. Alla har vi olika utmaningar; ibland är det prissättning, ibland är det sälj - eller kanske bara o nå ut till rätt person. För att komma framåt krävs kunskap och lite jävlar anamma. 

Vi bjuder på bägge två och delar med oss av hur vi gör för att hålla struktur, dra in pengar och få saker gjorda även när vi inte känner för det.

LÄR MED ANDRA ELLER SKRÄDDARSY SJÄLV

- Workshop den 12 maj 2019, 6 timmar i vår studio med Linda o Cizzi

- 6 timmar privatkurs på plats i vår studio med Linda eller Cizzi. Bara du.

- 6 timmar privatkurs delat på 4 tillfällen över Skype med både Linda o Cizzi. Bara du.

Plats: Studio i Kragstalund, Vallentuna/Stockholm eller Skype

TA KONTROLL ÖVER DITT FÖRETAGANDE
"Linda & Cizzi är lyhörda och närvarande och levererar långt utöver det förväntade! De är måna om att verkligt leva som de lär. Helhetsupplevelsen står alltid i fokus – från bokning och utförligt, peppigt välkomstmail till det hjärtligaste av välkomnande på plats via inspirerande teoripass till ett vänligt ledsagande och en fantastiskt uppföljning. Kan inte annat än varmt rekommendera en kurs! Ni motiverar och entusiasmerar på ett fantastiskt sätt, TACK!
 
- Linda Eliasson

Varumärke, marknad/seo, struktur och arbetsflöde, prissättning och ditt egna mindset. lets do this!

HUR SER KUNDEN MITT FÖRETAG?

Hur en kund ser på dig och ditt företag beror på ditt varumärke.

Alltså, vad ditt företag står för och representerar för kunden. Tänk på olika företag som McDonalds, H&M och MOO - hur är deras varumärken och hur känner du som kund inför deras tjänst? Jämför nu med ditt företag - vad vilar ditt varumärke på? Varför gör du det du gör? Vem vänder du dig till och hur gör du det?

Vi vill hjälpa dig att se att varumärket och varför du gör vad du gör är grunden i ditt företag, och utan grund blir hela strukturen rätt snabbt skakig och det är svårt för dig att veta varför du gör det du gör.  

HUR FÅR JAG TID ATT GÖRA DET JAG BEHÖVER O VILL?

Utan struktur och ett rullande flöde står vårt företag stilla.

Anledningen till att vi kan vara effektiva, konsekventa och lönsamma i vårt företag är att vi alltid vet vad vi ska göra och hur det ska ske. Vår struktur är den främsta anledningen till att 98% av våra kunder kommenterar vår goda service, betalar vad vi ber om och även gör att vi inte behöver jobba dygnet runt.

Men mer än något annat så är det anledningen till att vi får saker gjorda i tid och att vi kan spendera kvällarna med vår familj.

HUR SKA JAG TA RÄTT BETALT?

Vad är "rätt" betalt och hur vågar man ta ut "rätt" betalt.

Du och ditt företag har en kostnad och när du inser vad den är så inser du samtidigt vad du ger bort till dina kunder för att du vill vara snäll.
Den krassa sanningen är också ofta att någon annan får betala för det som en vilt främmande människa får av dig för att du vill ge god service. Ibland är det familjen som inte får den tid du vill ge dem och ibland är det du själv som inte ger dig den tid du behöver och är värd. 

Siffror ska jobba för dig, inte skrämma dig.

JAG ÄR EN BLUFF OCH DETTA KOMMER INTE GÅ!

"Detta går inte. Jag kan inte detta. Någon kommer snart på mig!"

Först av allt - du är inte ensam om att känna en obehagskänsla när det kommer till att ta tag i saker och skaffa kontroll över dig själv och ditt företag. Vi är många som känner så. Det som skiljer oss åt är dock att vi har lärt oss hur vi hanterar tankarna och känslorna som uppstår när vi känner att vi förlorar kontrollen och kan med verktyg reda ut det som ser ut som kaos och känns som katastrof.

Vilken av grupperna tillhör du?

DU FÅR

• Kommunikationspaket med mailmallar med inriktning på bröllop eller familj. 
• Vår företagsbibel Evil plans som e-bok - 37 sidor pdf med frågor och funderingar för att du ska kunna sätta grunden i ditt företag.
• Kalkyl för att kunna räkna ut vad du kostar och hur du prissätter produkter
• Verktyg för att komma framåt och insikter kring dig själv och ditt företagande.
• 6 timmars coaching/workshop
• Choklad, kärlek och sparkar i baken.

Alla kurser kan delbetalas räntefritt i upp till 20 månader. Priset är inklusive moms och delas upp på två tillfällen. 25% vid bokning och resterande del 14 dagar innan din kurs.

WORKSHOP

5 000 KR

INK MOMS, 4000 KR EX MOMS

SÖNDAG 12/5 2019

6 TIMMAR

MAX 5 DELTAGARE

LUNCH INGÅR

BOKA

PRIVATKURS

5 500 KR

INK MOMS, 4400 KR EX MOMS

1 TILLFÄLLE/4 TILLFÄLLE

6 TIMMAR

SKRÄDDARSYS 

FACE2FACE EL SKYPE

BOKA

MENTORSKAP

11 000 KR

INK MOMS, 8800 KR EX MOMS

7 TILLFÄLLEN

12 TIMMAR

 SKRÄDDARSYS

 FACE2FACE EL SKYPE

BOKA
HAR DU FRÅGOR? MAILA OSS
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.