brollopsfotograf-stockholm-stadshuset-ceciliapihl-93.jpg
kurs_stockholm_dy_promo_btc-25.jpg
20170511-socialmedia-5.jpg
Designing-you-playful-heart-familjen-kjall-2017-17.jpg
Designing-you-playful-heart-workshop-sundsvall-11.jpg
brollopsfotograf-stockholm-stadshuset-ceciliapihl-93.jpg

sånt vi bryr oss om


MOMENT DESIGN & FÖRETAGANDE

SCROLL DOWN

sånt vi bryr oss om


MOMENT DESIGN & FÖRETAGANDE


vad vi snackar om...

Vi snackar gärna helhetsupplevelser och företagande både framför och bakom kameran!
Att driva ett hållbart företag betyder att du behåller din glöd och passion och samtidigt har tid att vara ledig och ägna dig åt livet. 
Vi har workshops (2 dagar), mentorskap över 3 månader, privatkurser på hel- och halvdag eller konsultationstimmar över Skype. All coaching bokas utifrån dina förutsättningar och vi hjälper DIG där DU är. När vi har workshops så går vi till exempel igenom detta:

Moment Design • Kommunikation • Varumärke • seo • Sälj & bildvisning • prissättning

...vad stämmer in på dig?

Du har par som är obekväma och inte alls trivs framför kameran
Du spenderar alldeles för många timmar på pinterest för att hitta idéer
Du avskyr fejkade leenden och vill ha äkta och real life
Dina brudpar känns stela och du vet inte hur du ska få dem att slappna av


Du har barn som inte lyssnar på dig och går iväg och leker själva
Under familjefotografering försöker föräldrar detaljstyra en session
Det händer att föräldrar eller du själv mutar barn  

Du som vill ha äkta liv och kaos i bilderna

Du känner att du saknar riktning i ditt företag - varför gör du det du gör?
Du har inte hundra koll på vad du kostar eller inte räknat på tiden
Du saknar arbetsflöde eller glömmer konstant bort saker du behöver göra
Du har funderat på att företagande kanske inte är för dig och du är vilsen med ord som SEO, Bildvisning och Prognos

 

Om ett eller flera påståenden stämmer in på dig så kan vi hjälpa dig!


kurs_stockholm_dy_promo_btc-25.jpg

vilken typ av kurs då?


workshops • privat coaching • mentorskap

vilken typ av kurs då?


workshops • privat coaching • mentorskap

Nyligen gick jag belovedkursen och jag är så glad att jag valde att gå denna kurs! Linda & Cizzi är två varma och goa tjejer som lägger upp dagen extremt bra! Lärorika diskussioner, bra tips runt en fotografering och att man dessutom får se hur de jobbar under en riktigt fotografering är ett extra plus! På detta får man även mycket god lunch och ett otroligt fint gäng fotografer att hänga med under en dag! Jag har nog aldrig skrattat och gråtit så mycket som jag gjorde under kursen
♡ Tack till Linda & Cizzi för ett mycket bra upplägg!
— Emma Sjödin

vad vi hjälper dig med

Vi tror verkligen på dig. Vi tror att du vill, att du brinner, att du är driven! Men vi tror också att du ibland inte vet vart du ska börja eller när du ska brinna mer och när du ska brinna mindre. Vi vill berätta för dig att det inte är dig och ditt driv som fattas, det är verktygen för struktur. Vi vet - för vi kände likadant en gång i tiden. Därför vill vi hjälpa dig där just du upplever att du behöver hjälp som mest. Vi har workshops där ni är flera, skräddarsydda privatkurser eller vårt heltäckande Mentorskap på 3 månader. Kurserna sker över Skype/Facetime, i Stockholm eller i din stad när vi är på turné.


WORKSHOPS

Vi specialiserar oss på Moment Design (Beloved & Playful Heart) samt att driva ett hållbart företag.  Våra workshops är oftast två dagar där vi fokuserar på Moment Design under dag 1 och Att vara företagare dag 2. 

Våra workshops hålls både över hela Sverige och vi kommer gärna till just DIN stad. Är ni 5 eller fler som vill utvecklas så blir vi glada.

Ämnen vi går igenom är: Hur får du kunden att slappna av framför kameran, intro till Moment Design, Fotografering av modeller, Kommunikation och Arbetsflöde, Sälj, Varumärke och Marknad samt Prissättning. 

I alla workshops ingår verktyg att jobba med såsom invites, lekar, basic mailmallar och kundflöde samt excelark för din kalkyl.

Just nu finns inga workshops att boka, men vill du att vi kommer till din stad och håller kurs så letar du bara reda på 4 kollegor och så kommer vi till er fort som attan!

FRÅN 5 000 KR INK MOMS

mentorskap

Vill du skräddarsy något helt eget, anpassat för just dig och dina behov? Vill du skapa ditt drömföretag och göra det enkelt att driva företag, kommunicera och sälja? Med vårt mentorskap så har du möjlighet att plocka det som passar dig bäst, när det passar dig bäst!

Mentorskapet är till för dig som vill driva ett hållbart företag. Oavsett om du är fotograf eller i en annan bransch. Är du osäker om det passar för dig? Bolla med oss så råder vi dig utefter dina förutsättningar.

Du studerar i egen takt över 3 månader och du har totalt 12 timmar med oss online men har möjlighet att lägga till ytterligare privatkurs där vi ses i Stockholm.

Du bokar via knappen här under och vi sätter en tid så snart som möjligt. Vi ses i Stockholm eller över Skype. Vill du att en av oss kommer till dig så reser vi gärna mot reseersättning och boende. 

I din coaching ingår verktyg att jobba med såsom invites, lekar, kompletta mailmallar och kundflöde samt excelark för din kalkyl.

FRÅN 10 625 KR INK MOMS

PRIVATKURS

Våra privatkurser är som en miniatyr av vårt mentorskap. Under en heldag eller en halvdag hjälper vi dig framåt med dina utmaningar oavsett vad som skrämmer just dig. 

Kanske vill du lära dig mer om Playful Heart och att fota familjer, eller så vill du ha hjälp att titta på vad du kostar och hur du ska prissätta.
Vi kan hjälpa dig med din SEO och hur du når just din kund eller kanske städa upp i ditt arbetsflöde och se till att du slutar uppfinna hjulet gång på gång. Mer tid över till annat helt enkelt, men inte alltid så enkelt att få till.

Du bokar via knappen här under och vi sätter en tid så snart som möjligt. Vi ses i Stockholm eller över Skype. Vill du att en av oss kommer till dig så reser vi gärna mot reseersättning och boende. 

I din kurs ingår verktyg att jobba med såsom invites, lekar, basic mailmallar och kundflöde samt excelark för din kalkyl. Vilka verktyg som ingår beror på vad just du behöver hjälp med. 


FRÅN 3 750 KR INK MOMS

 
20170511-socialmedia-5.jpg

vårt varför


varför Playful Heart / Beloved

vårt varför


varför Playful Heart / Beloved

varför använda moment design?

Vi håller workshops och privatkurser i Moment Design som två av Sveriges fyra certifierade lärare. Alla kan ta en bild. Faktiskt - alla, men inte alla kan ta en bild som får andra att känna något. Många fotografer strävar efter att fånga något äkta, där våra kunder känner något. De gråter, skrattar, kysser varandra - visar känslor - men de flesta lämnar det till sina kunder att själva skapa detta. Med Moment Design så behöver du aldrig mer hoppas att dina kunder är såna där som är avslappnade och vågar visa känslor - du skapar det istället och med det höjer du värdet i dina bilder och ditt företag. Tänk om din kund känner en starkare koppling till er upplevelse och därför en starkare koppling till bilden? Vad är den bilden värd?
Vi har varit i Stockholm, Göteborg, Karlskrona, Sundsvall och Hörby och vi letar alltid efter nästa stad att besöka - om du inte finns här i Stockholm såklart, då tycker vi du ska komma på en privatkurs!

Moment Design har två olika inriktningar som vi lär ut. Kärlek - som vi kallar Beloved eller Familj -  som vi kallar Playful Heart.

kärlek = Beloved

Du lär dig att kommunicera med kärlekspar så att du får känslofyllda och genuina uttryck i dina bilder. Dina par kommer slappna av och våga vara sig själva och du slipper spendera tid på pinterest för poseringstips och ideer. Du vill ta äkta bilder med liv och rörelse. 
Passar dig som fotograferar bröllop, par eller gravida.

familj = Playful Heart

Att fotografera familjer som ger naturliga och kärleksfulla bilder blir lätt som en plätt med Playful Heart. Vi poserar INGA familjemedlemmar, allt leks fram på ett enkelt och roligt vis! Något annat vi aldrig gör är o muta barn, och dessutom fångar vi allt vi behöver på 45 minuter. 
Passar dig som fotar familjer eller barn.

belovedkurs_moment design_playful heart_360you_linda cizzi

hur går en kurs till • nivå 

Under en heldag är det full fokus på hur du använder det bästa verktyg du har för att få avslappnade och ärliga bilder utan konstiga kameraleenden - dig själv!  Vi visar hur vi gör, du får testa med ett eget par eller familj och vi delar även med oss kring hur vi jobbar med bilderna efteråt och vad som är viktigt att kommunicera till kunden. 

Kursen fungerar både för nybörjare och yrkesvana fotografer men har inga tekniska inslag. Du behöver dock kunna din kamera.

Denna kurs kan även bokas som privatkurs!

kurs_stockholm_dy_promo_btc-22.jpg

schema för en heldag • mål med kursen

• 9 - 9:30 Introduktion
• 9:30 - 12:00 Teori Moment Design
• 12:00 - 12:45 LUNCH
• 12:45 - 14:15 Hur förbereder vi en session?
• 14:15 - 14:45 Lärare demonstrerar
• 14: 45 - 15:00 Diskussion kring demo
• 15:00 - 15:45 Elever fotograferar
• 16:00 - 17:00 Efterarbete
• 17:00 - 17:30 Sammanfattning

Efter avslutad kurs har du konkreta verktyg och en förståelse för hur du kan använda Moment Design i ditt företagande och fotograferande och känner dig trygg med att erbjuda en upplevelse istället för en fotografering. Dina kunder får en direkt koppling till sina bilder och det höjer värdet på dina bilder.

FLER FRÅGOR ELLER VILL DU BOKA? SKICKA EN FÖRFRÅGAN SÅ HJÄLPER VI DIG!

Designing-you-playful-heart-familjen-kjall-2017-17.jpg

praktisk info


har du frågor?

praktisk info


har du frågor?

När hjärta och hjärna förenas på det mest ypperliga sätt!
— Linda Eliasson

nyttigheter som "vad kostar det" "Hur bokar jag" och "woho jag får fota också"

klicka på plusset på den fråga du vill veta svaret på


+ Vad kostar det?

Det beror på vad du vill beställa!

• Konsultation 1 timme 1000 kr

• Mentorsprogram 90 dagar - 10 625 kr ink moms (8500kr ex moms - inkl digitala verktyg)

• Workshop 2 dagar 8 750 kr ink moms (7 000 kr ex moms inkl digitala verktyg)

• Privatkurs 8 timmar 6 875 kr ink moms (5 500 kr ex moms inkl digitala verktyg)

• Privatkurs 4 timmar 3 750 kr ink moms (3 000 kr ex moms inkl digitala verktyg)

• Tillval - 1 h fotografering av promotionbilder till din hemsida 3 750 kr ink moms (3 000 kr ex moms)

Alla kurser kan delbetalas räntefritt i upp till 20 månader och du betalar endast 1 250 kronor ink moms i bokningsavgift. Räntefri delbetalning sker med vår samarbetspartner PayEx. Vid delbetalning tas en kreditupplysning. Bokningsavgiften är 1000 kr som betalas direkt vid bokning (bokningsavgift debiteras ej vid delbetalning). Du förbinder dig inte till något genom att skicka en intresseanmälan nedan!

+ ...om jag vill ha extra allt med mitt Mentorskap?

Lägg till en privatkurs i Moment Design Beloved/Playful Heart till ditt 3 månader mentorskap. Vi går igenom hur du använder dessa verktyg för att skapa avslappnade porträtt och höja värdet på dina bilder.
Investering: 6250 KR ink moms (5000 KR ex moms) Denna kurs sker vid fysiskt möte och kan läggas till ditt program.

+ Kan ni fota mig i samband med mitt mentorskap?

Såklart!

Ditt varumärke är du och bilder som kan visa vem du är mer än vad du gör kommer stärka hur ditt varumärke uppfattas. I vår kurs har du möjlighet att lägga till en porträttfotografering. 20 högupplösta bilder ingår. Denna fotografering sker vid fysiskt möte och kan läggas till i ditt program eller din privatkurs.
Investering 3750 KR ink moms (3000 KR ex moms)

+ Kan jag delbetala hos er?

Alla kurser och workshops från 4 timmar kan delbetalas räntefritt i upp till 20 månader. Detta sköts av vår samarbetspartner PayEx och du betalar ingen bokningsavgift om du väljer detta alternativ. Delbetalningen är räntefri men en aviavgift på 29 kronor/avi samt en uppstartsavgift på 145 kronor tillkommer. Hastighet på avbetalningen väljer du själv!

+ WOHO jag vill boka - Hur gör jag?

JÄÄÄÄ! Klicka på knappen här under och berätta vad du är intresserad av så tar vi tag i just dina önskemål så snart det bara går!

+ Vad förväntas av mig?

Vi tar alltid reda på vart våra elever är i dagsläget och vad du vill få ut av din kurs. Ju mer du delar med dig desto bättre för din upplevelse. Vi ber dig ofta hjälpa oss med svar på frågor eller förbereda dig på olika sätt innan vi ses och .

+ Måste jag vara fotograf eller företagare?

Vi konsulterar och coachar många typer av företagare - inte bara fotografer. Vi jobbar med ditt varumärke, din servicenivå, din kommunikation utifrån din nivå och dina förutsättningar. Alla - oavsett nivå eller yrke kommer utvecklas. Har du funderingar om hur vi kan hjälpa dig? Skicka ett mail med dina frågor!

+ Ska jag fota själv om jag bokar Moment Design?

När vi tittar på Moment Design och hur vi jobbar med våra kunder så ingår alltid fotografering. Vi kommer demonstrera tekniken och du fotar därefter ett eget par/familj. Vi hjälper och stöttar hela vägen och detta brukar vara otroligt nyttigt för alla elever. Om du absolut inte vill fota så är detta helt okej också.

+ Kan jag blanda posering med Moment Design?

Moment design blir vad du själv gör det till. Du väljer själv hur mycket eller lite du vill posera. Du kan fortfarande posera någon och sedan få fram ett naturligt uttryck istället för o säga "Oh, kan du göra det där igen där du pussade henne i pannan". Oavsett om du är en introvert eller extrovert person så kan du alltid adaptera moment design så att det passar dig.

+ Kan jag - som introvert - använda Moment Design?

Absolut! Det kommer dessutom ge dig verktyg att interagera med dina kunder på ett sätt som gör det lättare för dig att nå fram på ett sätt som är du - inget påklistrat eller fejkat!

+ Hur går ett mentorskap till?

Vi börjar med att ta reda på vart just du befinner dig och vad du behöver hjälp med. Därefter får du ett förslag på schema skickat till dig. Programmet utformas alltså direkt efter dig och dina behov. Vi bokar alla skype-timmar direkt så att du har koll på alla när-var-hur. Vi har digitala verktyg till hjälp för att du ska kunna spara allt vi kommer fram till och har möjlighet att gå igenom det igen. Vi jobbar för att du ska kunna använda detta i ditt dagliga arbete framöver och därför är dokumentationen viktig. Du väljer om du vill lägga till en kurs eller en fotografering, i så fall planerar vi in dessa också. Efter 90 dagar gör vi en sammanfattning av ditt program och när vi avslutar har du en helt ny grund att stå på!

+ Kan jag välja coach själv?

Vi väljer den coach som vi tror passar dig bäst, men om du råkar vara extra förtjust i någon av oss så säg för all del till. Vi kan även dela upp ditt program så att bägge två är involverade i din coachning och vi ansvarar för olika ämnen. Programmet skräddarsys för dig!

+ Vilka förmåner ingår i 2-dagarskursen?

• 2 Certifierade Moment Design- och Playful Heart-lärare! • Intro till Moment Design (Beloved/Playful Heart) • Live-demonstration av Moment Design • Din egen fotografering med Moment design • Lunch •Specialdesignade invites/lekar att använda vid dina fotograferingar. • 15% rabatt på köp av invites hos momentdesign.co • 15% rabatt på onlinekursen för Moment Design. • 30% rabatt vid köp av lekar hos morethanwords.se • Digitala verktyg: Din företagsbibel - Evil Plans, Basic mailmallar, Arbetsflöde och en ekonomisk kalkyl att basera din prissättning på (värde 2 000 kr)

Vid privatkurser, mentorskap och en av dagarn ingår också verktyg, men detta beror på inriktning och utformning av kurs.

 
 
Designing-you-playful-heart-workshop-sundsvall-11.jpg

Boka


Boka