Cart 0

Vi UTMANAR idéer om kreativitet och företagande!

 
systems run the business - people run the systems
— Richard James
 

Våra arbetsdagar brukade sträcka sig över 12 timmar. Vi var stressade inför jobb och la ned massor av tid på att hänga på pintereset för att få reda på vilka bilder vi skulle ta. Tillslut ställde vi oss frågan: Varför gör vi detta? Vad är det vi vill få ut utav det och vad vill vi ge våra kunder? Svaret var - en upplevelse som tillåter oss att driva ett hållbart företag som vi kan leva av.

Vi slutade jaga "den episka bilden" och började skapa fantastiska ögonblick. Istället för att släcka bränder började vi planera vårt företagande och vi gick ifrån att vara rädda till att ta kontroll! Vi började styra istället för att drifta omkring. Vi vet att du kan göra samma sak! Du kan lära dig mer om hur du är företagare och fotograf, istället för privatperson. Hur du ger en upplevelse, inte en produkt och hur du skapar enkel struktur för att vinna tillbaka den delen av livet som inte har med ditt jobb att göra.

Vi har skapat ett gäng produkter för att hjälpa dig att göra just detta! Allt ifrån digitala produkter för att snabba på ditt kundflöde till privatkurser i Moment Design och företagande. Allt är skapat för att ge dig utrymme att designa något som är hållbart för ditt företag, dig och ditt liv!

Just nu gör vi lite förändringar på sidan (november 2017) och det kan saknas information. Vi räknar med att vara klara 1/12 2017 och fram tills dess så är du varmt välkommen att maila oss på:

info @ 360you.se

//Linda & Cizzi

framsida hemsida-1.jpg
Foto: Emelie Langer
 
pod för fotografer_fotopod_fotokurser_moment design_beloved_playful heart
 
belovedkurs_moment design_fotografpod_pod för fotografer_företagsutveckling

SÅHÄR TYCKER våra elever:

Linda & Cizzi är lyhörda och närvarande och levererar långt utöver det förväntade! De är måna om att verkligt leva som de lär. Helhetsupplevelsen står alltid i fokus – från bokning och utförligt, peppigt välkomstmail till det hjärtligaste av välkomnande på plats via inspirerande teoripass och utsökt lunch till ett vänligt ledsagande under fotograferingen och en fantastiskt uppföljning. Kan inte annat än varmt rekommendera en kurs! Ni motiverar och entusiasmerar på ett fantastiskt sätt, TACK!


LINDA ELIASSON - Fotograf
 

 

om facebookgruppen

Vi har en grupp på facebook för företagare och fotografer och vi tycker att du ska hänga med. Vi pratar om högt och lågt och är du intresserad av att driva ett hållbart företag med balans i privatliv såväl som yrkesliv så är du varmt välkommen.
Är du fotograf och intresserad av Moment Design (Beloved eller Playful Heart) så har vi massor att dela med oss av.
Så, känn dig inte utanför -
kom in i värmen! Vi har choklad!

 

POdD för fotografer och företagare

Vi finns även i en pod nära dig! Du hittar podden Designing You på iTunes eller i en podd-app som podcaster, Soundcloud eller Acast. 
Vi snackar företagande och sånt som vi tycker är viktigt att hålla koll på och vi vill gärna veta vad du tycker! 
Läs mer och lyssna!


 

om oss

Linda Rehlin och Cecilia Pihl har gått ifrån att vara anställda och driva företag vid sidan om till att jobba heltid som fotografer och utbildare med en ökad omsättning på ca 800% från år ett till år tre. Vi är certifierade lärare i Moment Design & Playful Heart.
Tillsammans har vi 20 års samlad kunskap och utbildningar i kundservice, kommunikation och sälj, driver podden Designing You samt släpper under 2017 en kurs i Service & Kommunikation tillsammans med moderskeppet.se

 

familjefotograf-stockholm-vallentuna-cecilia-pihl-linda-rehlin-familjen-bjorndahl-2015-2.jpg

Moment Design och Avundsjuka

De satt där, längst bak i publiken och hade ståpäls bägge två. Någonstans i närheten gick Cecilias man med deras tvååriga son som var ledsen och skrek - men ingen av de hörde det. Tårarna rullade stora nedför deras kinder och de andades stötvis eftersom att det mestadels glömde bort att andas. De hade precis sett Juliana Wiklund demonstrera Moment Design (Beloved) på Moderskeppets stora scen under Fotomässan i Stockholm. Detta var hösten 2014.

Jag ska bli belovedfotograf och lärare i moment design!
— Linda & Cizzi

Två tjejer som av en slump, två månader tidigare hamnat i en liten nätverksgrupp med fotografer i Stockholm och som började bygga en vänskap. Det var långt ifrån tydligt att det skulle bli just de två men en bilresa tillsammans och ett speciellt samtal ändrade allt.

"Jag är avundsjuk på dig!"

De satt i bilen och körde på Essingeleden, hur de kom in på ämnet minns ingen av de men plötsligt var isen bruten. 
"VA? vad menar du? Det är ju JAG som är avundsjuk på DIG. DU som alltid gör så bra saker och är så grym"
Så snart de vågade lyfta på det där lite otäcka och tala om sina riktiga drömmar och mål så upprepade sig en enda mening väldigt ofta: " Jag med "

Drömmar blev planer för att ta över världen och där fanns en hel del choklad med under långa dagar. De insåg att de var starkare tillsammans än var för sig och att det inte var så farligt att vara två utan faktiskt rätt roligt!

certifierade lärare i moment design - Beloved & Playful Heart & utbildade i service & kommunikation

Tillsammans jobbar vi som familjefotografer, bröllopsfotografer och utbildare. Vi har byggt ett företag på det som är viktigast för oss och vi har sett våra företag växa sig större och tillslut slagit ihop våra påsar till fördel för ett gemensamt företagande. Vi vill vara bäst på det vi gör!

Vi vill att DU ska vara bäst på detta också! Vi vill se ett hållbart företagande för unga kreatörer som går ifrån att ha en passion som en hobby till ett heltidsutövande yrke. Vi vet att du inte valde att bli företagare i första hand, du älskade bara det du gjorde - vi har också varit där - men vi vill att du ska veta att VILL du så KAN du. 

Vi hjälper dig!

Linda & Cizzi 

360you_familjefotograf stockholm_brollopsfotograf stadshuset_moment design_designing you_linda rehlin_cecilia pihl-128.jpg

Har du frågor?

Vi finns tillgängliga vardagar mellan 9 - 17. Då finns det olika sätt att få tag på oss. Använd det som är enklast för dig. 

  1. Lämna ett meddelande i chatfönstret nere till höger
  2. Hojta i vår grupp på facebook 
  3. Skicka ett mail till info@360you.se
  4. Ring Linda 0765005159 eller Cizzi 0736414968 eller
  5. Skicka ett meddelande via formuläret nedan

Jag heter *
Jag heter
neutral-desktop.jpg