Ni har ju talang ut i fingerspetsarna. Jag tror att ni bryter mot någon lag eller så om ni inte börjar köra pod oregelbundet regelbundet under hela året!
— Rebecca Wipp Ovin - Glamour Portraits Sweden

designing you - en pod för fotografer och företagare

Vi tror på att dela på kunskap och vi såg ett behov av att kunna diskutera lite mer! Lösningen blev en pod!
Under december 2016 släppte vi våra 24 första avsnitt under titeln "Julkalendern" och den blev tokigt poppis med över 3000 lyssningar. Under 2017 fortsätter vi med vårt poddande, men med längre avsnitt och även längre intervall. Vårt mål är att kunna ge dig i relevanta ämnen som får dig att gå från inspirerad till action!

rädslor • affärsutveckling • vem är din kund • vad är ditt varför • att prissätta rätt • vem är du som företagare • moment design • intervjuer • att ta hand om sina kunder
— Ämnen vi pratar om
fotografpod_pod för företagare_pod för fotografer_designing you_moment design_beloved_playful heart

för fotografer & Företagare

Vår pod är för dig som är fotograf och företagare. Även för dig som inte är fotograf så kommer podden vara hjälpsam. Vi pratar både om affärsutveckling och attityd samt rena fotograf-ämnen. Vi tror att du gillar att utvecklas som företagare och kanske lyssnar du på pod när du fixar hemma, när du kör bil eller när du är ute och går! Vi hoppas att du vill diskutera dina funderingar med oss i facebookgruppen. 

fotografpod_pod för företagare_pod för fotografer_designing you

julkalendern 2016

Julkalendern 2016 var vårt sätt att testa vår idé om en pod och det visade sig mer poppis än vi trott. De 24 avsnitten hade mer än 3000 genomlyssningar och vårt mest lyssnade avsnitt "My business, Your business, Gods business" har 300 lyssnare! 
Julkalendern finns på iTunes, Acast, Soundcloud och andra podappar och kommer inte försvinna!
 

fotograf_företagare_pod_podcast_designing you_linda rehlin_cecilia pihl

vi vill inspirera och motivera dig

Vi jobbar för att leva, inte leva för att jobba - och vi tror att du vill samma sak. När vi började som företagare hade vi svårt med att hitta balansen i privat och jobb och vi hade överlag väldigt svårt att få ihop en helhetsbild som visade hur vi skulle vara företgare, inte bara kreatörer.
Vi saknade information och ett sätt att knyta ihop alla trådar. Därför vill vi ge det till dig. Både i vår pod, men också i våra kurser!

 

under 2017 fortsätter vi podda! missa inte!