pssst... kom ihåg att anmäla dig till vår nästa kurs - Stockholm 26/8 - vi ser fram emot o ses. Scrolla ned för anmälan.

Helhetsupplevelser is da shit!

Jag och Cecilia har en hel del gemensamt... Ibland så mycket att vi skrattar åt oss själva. Som idag när vi skulle lägga in en prenumeration på en kalender i våra program på våra datorer. Bägge två kopierade in länken, valde "anpassa färg", letade fram en färg som passade och VOILA - vi hade valt exakt samma färg. 
INTE en förvald färg - utan en som vi själva letat fram med muspekaren. EXAKT. 

Och det slutar inte där. Något som vi bägge brinner för är upplevelsen av något. Helhetsupplevelsen. Vi blir bägge allergiska om vi går in på en affär och ska handla och vi får dålig service - det spelar ingen roll vad de säljer för bägge vill gå därifrån innan vi ens köpt något.
Vi har många gånger pratat om just det där - service och kommunikation hos små företag och vi insåg att om det är något som vi har möjlighet att dela med oss av så är det just den kunskapen.

Med över 20 sammanlagda år inom kundservice och sälj så insåg vi att vi hade en enorm kunskapsbas och att vi ville dela den med andra, men hur?
Svaret kom när vi insåg att det var just helhetsupplevelsen som vi ville fokusera på och vad ger en bättre upplevelse än Moment Design? :-D

Sagt o gjort - en kurs med fokus på helhetsupplevelsen planerades. Första stopp Skåne!

Det var en dag med fokus på att inspirera och lyfta fram och två kursledare var alldeles slut efter dagen. Jag kan berätta om hur grymt allt var - men det är bättre att jag låter Kajsa Ragnestam berätta som var elev.

Jag är så glad och tacksam för Lindas & Cissis kurs! Känner mig inspirerad, har fått ny värdefull kunskap som absolut kommer skapa en ännu bättre helhetsupplevelse för mina kunder både i kommunikation och service och även i bilder och fotograferingsupplevelsen!
För första gången, kände jag mig bekväm med att introducera väldigt djupa invites med kunderna. Och jag fick så fin feedback från dom efteråt. De tyckte att det var en fantastisk upplevelse! Och så himla mycket skratt... Och kul och givande att träffa de andra kursdeltagarna! Så j-vla bra!!!
— Kajsa

Just nu laddar vi om inför vår kurs i Stockholm nästa vecka och vi vill gärna se DIG där!
Läs mer och anmäl dig här

Observera att du kan välja endast Moment Design-kursen eller endast Service & Kommunikation, men vi rekommenderar bägge då det ger störst värde! :-D

Comment