En helt ny typ av belovedkurs!

Som lärare i interaktionstekniken Moment Design (vad är det - läs mer här) lär jag mina elever hur de kan ge sina kunder en upplevelse istället för bara en fotografering.

Jag visar på att med olika verktyg kan de få kunder som minns sin fotografering med värme och att deras bilder därför avspeglar något personligt.

Vad jag inte pratat så mycket om i en workshop är något som jag verkligen brinner för - Kommunikation och Service! Hur jag pratar med mina kunder från första början tills dess att jag har levererat deras produkter och bilder. Något som jag anser är nr 1 hos företag som jag väljer att använda. Dålig service eller brist på kommunikation gör mig mer irriterad än något annat när jag själv är kund. Därför är det något jag funderar extra mycket över som företagare.

Någon som är likadan är min kollega och vän Cecilia Pihl. Tillsammans har vi över 20 års erfarenhet av kundvård, service, försäljning och kommunikation och tillsammans kom vi på en idé. Vi gjorde en enkel plan som säkerställer grundlig kommunikation, god service, omvårdnad för kunden och som ger en nöjd kundupplevelse. Detta sparar vår tid och ger maximalt utfall. I de fall planen inte fungerade så tittade vi på varför, tweekade den och fortsatte.

Om moment design är den andra delen av mitt företagande så är kundkommunikation den första. Tillsammans utgör de ingredienserna till en helhetsupplevelse som jag är mycket stolt över att erbjuda mina kunder och som jag om och om igen får feedback på att den fungerar.

Från och med 11e augusti kommer även Du att kunna erbjuda denna upplevelse! 
Cecilia och jag tar nämligen vår plan och ger oss iväg för att dela den med just Dig! Vi är verkligen sjukt taggade på detta och har verkligen försökt att maximera innehållet. Under en heldag får du inte bara en introduktion till Moment Design och Beloved, du får även ta del av ett beprövat kundflöde och sånt du bör göra och sånt du inte bör göra. 
När du går därifrån har du kunskaper för att ge dina kunder en helhetsupplevelse både framför kameran och utan kameran. 

Vi är supertaggade på detta och hoppas att du vill hänga med!

Om kursen

Kursen är exklusiv, med max 8 deltagare på två lärare, just för att vi skall kunna göra det hela så individuellt som möjligt. Din investering är 6000 kr (ex moms) och vi har stoppat in så mycket vi kunnat på en dag för att du skall få så mycket ut som möjligt! 
Vad sägs om ett komplett kundflöde, enkla mail-mallar, rabatt på invites och lekar för moment design, medlemskap i den stora gruppen för Moment Design på facebook (värde 100 dollar) och mer än så... 

Hörby i Skåne är vårt första nedslag den 11/8 men sen vill vi veta vart vi ska åka.
Bokningen öppnar nästa söndag 10/7 klockan 20:00 och då finns 8 platser tillgängliga, men fram tills dess kan du skicka en intresseanmälan och även säga vilken stad du tycker att vi skall komma till i höst!
Du förbinder dig inte till något med en intresseanmälan utan ser bara till att få informationen först av alla!

Häng även med i facebookgruppen så missar du ingenting!

Comment