En torsdag i maj visade sig Göteborg från sin bästa sida. Solen strålade över altanen hemma hos Martina där vi höll hov. Jag och fyra fantastiska kvinnor gick igenom hur vi använder Moment Design och specifikt med inriktning på beloved för parfotografering. 

Vi tittade på hur du får en fotografering att bli allt annat än en fotografering. Hur vi istället kan göra en annan typ av upplevelse för att få de resultat vi helst av allt vill ha.
Människor som öppnar sig och visar vilka de är. Känslor. Äkta. Sant.  

Stort tack till Linda, Lisa, Zita och Martina för att ni lyssnade och diskuterade hela dagen och tack för tilliten ni visade mig och moment design. 
Såhär sa Linda:

Jag vill göra en liten rekommendation. I torsdags gick jag en kurs i lite moment design för turturduvor. Vår kursledare var självklart grymma Linda Rehlin. Jag kan verkligen rekommendera detta för er som vill fotografera par på ett HÄRLIGARE sätt, och ge er ens chans att styrka att vi försöker sälja en upplevelse, snarare än bara skarpa bilder(uncle Bobs kameraväska kan ju numera fixa detta).

Skämt åsido. En riktigt grym kurs i sig, men även Linda är en otroligt duktig kursledare. Till att börja med har hon någon skada av något slag som gör att hon bryr sig ovillkorligt mycket om de människor hon har runt sig. Och alla gillar ju att bli bekräftade, så kursen rekommenderas varmt även till de som inte arbetar med foto. Jag har fortfarande inte bestämt mig om jag ska se henne som underbar eller om jag bör fortsätta vara misstänksam så att hon inte värvar mig till någon sekt(försent), men jag njuter till fullo av den pidestal(aka kuratorsfåtölj) jag sätts på i hennes sällskap. Hon bryr sig, hittar varje persons egna berg att bestiga för att bli bättre och släpar en ditåt.
En riktigt bra kurs. Jag lärde mig massor direkt, och fick även bra vägledning “in i framtiden”(jag måste ha citationstecken ifall saker låter töntiga, så jag menar inget specifikt med detta). Linda är en jättebra lärare men framförallt mentor. Storasyster 2.0 hade även funkat finfint som namn på det jag lärde mig
— Linda Svensson


I sommar kommer något nytt som jag funderat över ett tag och som ni har frågat efter!
"Hur använder en moment design vid bröllop" är frågan - och snart kommer svaret. 
En annorlunda bröllopsworkshop helt enkelt!

Häng med på nyhetsbrevet så får du veta först av alla när det blir!


Var först på snarret!

* indicates required
Email Format

Vill du också veta mer om Moment Design - Beloved eller Playful Heart - skicka en rad.

Comment