Jag tycker väldigt mycket om att komma till nya städer. Att få se något nytt och utforska en ny stad. Stänga av GPS'en och försöka hitta själv med en riktig karta. Tro mig, jag älskar appar som waze, men jag tror också på att ju mer jag håller ögonen öppna desto mer lär jag mig när jag kommer till ett nytt ställe.

Malmö var inget undantag. Denna sjukt fina stad med vackra solnedgångar, en vår som redan visar krokusar och snödroppar och så Sveriges godaste falaflar... Överallt finns det falafel. Vilken lyx för en falafel-tok som mig. 

Så, vad gjorde en belovedlärare från Stockholm i Malmö kan en ju undra... Jag åkte till Malmö för att hålla en workshop i Moment Design - Designing You. Alltså, en kurs i belovedtekniken. Inriktningen var par och jag hade fyra helt fantastiska elever.
Jag passade dock på att värma upp lite med en företagsfotografering av elva barnmorskor och leka lite med en av mina nära vänner! Malmö hade liksom ALLT!

Under en hel dag fick jag dock bara prata om hur en får känsla i sina bilder och hur du kan skapa en varaktig relation till dina kunder. 

Det är så otroligt roligt att få hänga med dessa duktiga fotografer och se hur de tar till sig informationen som svampar suger åt sig vatten. Att sedan få se de göra om teorin till praktik på eftermiddagen och se resultatet är lika roligt varje gång. Jag är verkligen förälskad i mitt jobb under sådana dagar. 

Och det kan ju liksom bli sååå fint!

När jag åkte från Malmö så kände jag mig lång ifrån klar med staden. Faktum är att jag nog blev lite kär. Det är ju lätt hänt när en åker till fantastiska städer. Men även om jag inte kände mig klar, så kände jag mig nöjd. Nöjd med att fyra fantastiska fotografer nu hade några fler verktyg i sin kameraväska för att kunna ge sina kunder den bästa möjliga upplevelsen.
Och jag hade ju dessutom lämnat Malmö och Maria och Anders med en rätt varm o go känsla... 
 

Comment