Vad jag har med mig till en familjefotografering

Som fotograf är min främsta uppgift att ge mina kunder en upplevelse de inte glömmer. Mina bilder är såklart ett av dessa verktyg, men ett annat verktyg är min "Magiska Väska" som följer med på mina familjefotograferingar.

belovedlarare sverige_beloved teacher_beloved kurs_playful heart kurs_ familjefotograferingskurs_familjefotograf_linda rehlin_designingyou.se

Barn gillar överraskningar, mysterier och roliga lekar. Med Playful Heart tekniken så får de allt det. När du kommer med något annat än bara din kameraväska så blir det ännu mer tydligt att du inte bara tänker ta kort! Om väskan dessutom skramlar och piper och innehåller roliga grejer att leka med... då är lyckan gjord!

En fantastisk resurs för mig som familjefotograf är gruppen "Playful Heart - a playful approach to unforgettable pictures" på Facebook. För att bli medlem behöver du ha gått en familjeworkshop eller köpt lekarna som ligger till grund för en Playful Heart session. Lekarna hittar du hos skaparen av tekniken, Juliana Wiklund och hennes shop HÄR . De är verkligen helt fantastiska att använda och med en workshop så att du får tekniken på plats så kommer du aldrig mer tycka att familjefotograferingar är utmanande eller skrämmande.

Jag blev utmanad härom kvällen i gruppen att visa min magiska väska och innehållet och bestämde mig för att göra en liten video.
Videon är på engelska då gruppen består av människor ifrån hela världen och om jag talar otydligt eller rapparkalja och du är nyfiken på vad jag menade så är det bara att fråga!

Dela gärna med dig om det var något du saknade i väskan i kommentarerna! Jag vill gärna veta vad DU har i DIN väska! :-D

<3 .L

ENG

As a photographer, my number one priority is to give my clients an experience they wont forget. My pictures are one tool to achieve that but another one is my magic bag of fun that comes along to all my family shoots.

Kids love surprises and fun stuff and comming to a shoot with not only your camera bag lets them know that they are in for a treat! 

I was challenged the other night to show you guys what goes in to my magic bag so I made a little video!
If you are missing something or have a question, then please - leave a comment and we'll talk about it. 

Lots of Love
/Linda

Comment