Moment Design och Avundsjuka

De satt där, längst bak i publiken och hade ståpäls bägge två. Någonstans i närheten gick Cecilias man med deras tvååriga son som var ledsen och skrek - men ingen av de hörde det. Tårarna rullade stora nedför deras kinder och de andades stötvis eftersom att det mestadels glömde bort att andas. De hade precis sett Juliana Wiklund demonstrera Moment Design (Beloved) på Moderskeppets stora scen under Fotomässan i Stockholm. Detta var hösten 2014.

Jag ska bli belovedfotograf och lärare i moment design!
— Linda & Cizzi

Två tjejer som av en slump, två månader tidigare hamnat i en liten nätverksgrupp med fotografer i Stockholm och som började bygga en vänskap. Det var långt ifrån tydligt att det skulle bli just de två men en bilresa tillsammans och ett speciellt samtal ändrade allt.

"Jag är avundsjuk på dig!"

De satt i bilen och körde på Essingeleden, hur de kom in på ämnet minns ingen av de men plötsligt var isen bruten. 
"VA? vad menar du? Det är ju JAG som är avundsjuk på DIG. DU som alltid gör så bra saker och är så grym"
Så snart de vågade lyfta på det där lite otäcka och tala om sina riktiga drömmar och mål så upprepade sig en enda mening väldigt ofta: " Jag med "

Drömmar blev planer för att ta över världen och där fanns en hel del choklad med under långa dagar. De insåg att de var starkare tillsammans än var för sig och att det inte var så farligt att vara två utan faktiskt rätt roligt!

certifierade lärare i moment design - Beloved & Playful Heart & utbildade i service & kommunikation

Tillsammans jobbar vi som familjefotografer, bröllopsfotografer och utbildare. Vi har byggt ett företag på det som är viktigast för oss och vi har sett våra företag växa sig större och tillslut slagit ihop våra påsar till fördel för ett gemensamt företagande. Vi vill vara bäst på det vi gör!

Vi vill att DU ska vara bäst på detta också! Vi vill se ett hållbart företagande för unga kreatörer som går ifrån att ha en passion som en hobby till ett heltidsutövande yrke. Vi vet att du inte valde att bli företagare i första hand, du älskade bara det du gjorde - vi har också varit där - men vi vill att du ska veta att VILL du så KAN du. 

Vi hjälper dig!

Linda & Cizzi